Wat is Hannah?

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het absolute pioniersschap inzake de revolutionaire en wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

Hannah heeft dit unieke totaalconcept met als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Hannah Huidcoach

Het is belangrijk een huid goed in te schatten en te leren begrijpen. Als hannah huidcoach zijn wij in staat om dit advies te formuleren en dit op een juiste manier op uw huid toe te passen.

Wij als bedrijf zijn gecertificeerd om Hannah huidcoach te mogen zijn en zullen er alles aan doen om uw huid structureel te verbeteren. 

Hannah Huidherstelling & huidverbetering

Het is belangrijk voor je om te weten dat het bij hannah om hoogwaardige producten met actief werkende, intensief huidherstellende en huidverbeterende ingrediënten gaat. Voor het behalen van optimale resultaten zal ik je goede adviezen geven over het juiste thuisgebruik van de hannah producten. Dit is van wezenlijk belang voor het bereiken van zichtbare en voelbare, maar bovenal een structurele huidverbetering! 

Schoonheidssalon in Apeldoorn

De mogelijkheden voor een hannah behandeling met ons bespreken? U kunt ons bereiken op:055-2070398 of klik hier voor contact.

Wij staan graag voor u klaar!