Beauty Salon Apeldoorn

Bent u op zoek naar een beauty salon in Apeldoorn? Beauty Plaza is sinds 1994 een schoonheidssalon in Apeldoorn. Wat begonnen is als een praktijk aan huis, is uitgegroeid naar een eigen beauty salon op een hele mooie locatie in Apeldoorn.

Beauty Plaza is sinds 2004 een schoonheidssalon in Apeldoorn. Wat begonnen is als een praktijk aan huis, is uitgegroeid naar een eigen schoonheidssalon op een hele mooie locatie aan de Schutterwegs 76 in Apeldoorn.
Onze schoonheidssalon is gevestigd in het pand van “The House of Beauty”.
Een uniek concept op het gebied van beauty, wellness en gezondheid, waar je als zelfstandig ondernemer toch heel nauw samenwerkt met andere vakmensen uit Apeldoorn

Beauty behandelingen

Beauty Plaza bied verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor huidverbetering, maar ook voor de huidverzorging.
Tevens werken wij met een gecertificeerde specialist om permanente Make-up te zetten! Ook werken wij met een speciale collageen lamp van Beauty Angel. Voordat wij een schoonheidsbehandeling uitvoeren bekijken wij eerst goed uw huid en stemmen wij ons advies af met uw wensen. Wij werken o.a. met de merken: Hannah en Cenzaa.

Beauty Plaza in Apeldoorn

De mogelijkheden voor een beauty of schoonheidsbehandelingen bespreken? U kunt ons bereiken op:055-2070398 of klik hier voor contact. Wij staan graag voor u klaar!