Acne behandeling

Veelal ontstaat acne doordat afvalstoffen en onzuiverheden niet goed worden afgevoerd, als gevolg van een slechte bloedcirculatie. Hierdoor raakt de huid uit balans. Er wordt meer talg aangemaakt dan noodzakelijk is. Ook kunnen lichamelijke gesteldheid, voeding en hormoonhuishouding het ontstaan zo beïnvloeden dat er een groot probleem ontstaat.

Acne

Acne is een primaire aandoening van de talgklieren veroorzaakt door de Propioni bacterie, dit kan zich op verschillende wijzen uiten, en een aantal gevolgen hebben. Ook kan de acne samenvallen met hormonale veranderingen. Meestal optredend in de pubertijd. Maar soms ziet men zonder aanwijsbare reden ook op oudere leeftijd acne ontstaan.

Behandeling tegen Acne

Acne is goed te behandelen en in een intake gesprek vertellen we graag welke therapeutische behandelingen er mogelijk zijn. Ook begeleiden en coachen wij. Het behandelen van acne is tenslotte een samenspel van huidcoach en cliënt.

Deze behandeling wordt altijd afgesloten met de collageen lichttherapie. De lichttherapie verhoogt de doorlaatbaarheid en zuurstofopname van de huid.

Schoonheidssalon Apeldoorn

Beauty Plaza is een schoonheidssalon in Apeldoorn gespecialiseerd in het verhelpen van uw acne problemen. Weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt ons bereiken op: 055-2070398 of klik hier voor contact.

Wij staan graag voor u klaar!