hannah acne behandeling 

Veelal ontstaat acne doordat afvalstoffen en onzuiverheden niet goed worden afgevoerd, als gevolg van een slechte bloedcirculatie. Hierdoor raakt de huid uit balans. Er wordt meer talg aangemaakt dan noodzakelijk is. Ook kunnen lichamelijke gesteldheid, voeding en hormoonhuishouding het ontstaan zo beïnvloeden dat er een groot probleem ontstaat.

Acne is een primaire aandoening van de talgklieren veroorzaakt door de Propioni bacterie, dit kan zich op verschillende wijzen uiten, en een aantal gevolgen hebben. Ook kan de acne samenvallen met hormonale veranderingen. Meestal optredend in de pubertijd. Maar soms ziet men zonder aanwijsbare reden ook op oudere leeftijd acne ontstaan.

Acne is goed te behandelen en in een intake gesprek vertellen we graag welke behandelingen er mogelijk zijn. Ook begeleiden en coachen wij. Het behandelen van acne is tenslotte een samenspel van huidcoach en cliënt.

Deze behandeling kan tegen meerprijs worden afgesloten met de collageen lichttherapie. De lichttherapie verhoogt de doorlaatbaarheid en zuurstofopname van de huid. 

hannah basis Behandeling 

Geen hannah behandeling is hetzelfde, tenslotte is ook geen huid hetzelfde! We starten de hannah behandeling altijd met een huidanalyse en een meting met de Skin Analyzer. Hierdoor wordt je behandeling helemaal afgestemd op de behoefte van jouw huid. De basis principes van de hannah basis behandeling is:
Reinigen – Peelen – Dieptereiniging – Stimuleren – Massage – Herstellen – Beschermen. 
Elke behandeling wordt afgesloten met een advies voor producten voor thuisgebruik.

hannah basis plus 

Tijdens deze behandeling van 90 min wordt er aan de hand van de huidmeting bepaald wat er tijdens de behandeling wordt gedaan. De behandeling wordt afgestemd op de behoefte en/of de eventuele problemen van de huid. Tijdens deze behandeling wordt altijd de bindweefsel massage uitgevoerd. Daarna wordt er een keuze gemaakt wat goed is voor de te behandelen huid.  

hannah Xperience 

Bij deze meest uitgebreide behandeling wordt alles gedaan wat nodig is voor de huid. Naast de gebruikelijke basis principes van de hannah basis behandeling wordt deze behandeling uitgebreid met de bindweefselmassage, fruitzuur en het Ultra Geluid apparaat. De crèmes die worden gebruikt komen uit de rode lijn van hannah. Ook worden de eventuele huidproblemen aangepakt zoals pigmentvlekken, couperose etc.