Beauty Angel

Ledtherapie

Licht voor een mooie huid

Ledtherapie staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de led lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Directe resultaten:

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Meer lichtintensiteit voor de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

De ideale behandeling
De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal je de ledtherapie behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

De behandeling
Een ledtherapie behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voor dat uw huid blootgesteld wordt aan het licht van de ledtherapie, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging wordt het serum op de huid aangebracht die de werking zal stimuleren. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een dag- of nachtcrème aangebracht. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan. Ten bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd. 

Is de behandeling voor iedereen geschikt?
Deze behandeling is voor alle huidtypes geschikt en vooral voor personen met een Acne probleem of grove porien het verhoogt de doorlaatbaarheid en zuurstofopname van de huid. Hierdoor zijn de cosmetische producten, die op de huid worden aangebracht, extra effectief.  Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van deze behandeling.

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?
Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, val en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging? 
De ledtherapie gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.